Yserbius.Org is undergoing a change in forums. Please be patient during this process.

update your Avatars!

slohand

Yserbian
Staff member
#1
We are adding new Avatars to the Site for use in the Forums,, Please go to your profile above and Pick your new Avatar thanks all Slohand :/:/:/
 

Lord_Cie

Inactive Members
#2
Heya!

I see there's an upload avatar option, but it doesn't seem to work for me. Is it disabled, or do they need to be approved beforehand?
 

slohand

Yserbian
Staff member
#3
hello

I noticed that yesterday when I tried to upload mine. i am looking into it. if you will email it to me I will manually upload it in the meantime and send you the url to link it to. Thanks and sorry for the problem This is just another bug on the list of many to fix.. Thanks Slohand


slohand@yserbius.org
 

ShoeHorn

Inactive Members
#4
I had the same problem with uploading my picture. I put a URL link to my picture on another site, but I'm not sure if it allows other sites to pull images from it. If not, is it possible for you to store my image here? Thanks!

-ShoeHorn
 

Lord_Cie

Inactive Members
#5
Are they going to stay with the 98kb limit even if they're linked from another site? I have a 138k graphic I like to use as an avatar :p
 

slohand

Yserbian
Staff member
#6
I changed it but

I put in 9's all the way across this is the biggest number i could get in the box you may have to lighten the graphic a little ,, sorry for this,, i can change the php code to change it but i am so busy at work i cant do that right now,, tell you what when i can i will go into the code and make the change manually and let you know.. Slo ```
 

Yor

Message for Upgrade
#8
I tried adding my avatar to the site a few days ago and noticed something amiss.

When uploading from my machine the site appeared to accept it, but all I saw for my avatar was the Red-X of Death. If I right clicked that spot and selected properties, it showed the phpBB renamed graphic file name, but couldn't actually find the file.

When I uploaded from a URL (my own domain that has worked fine for other sites) the site just hung until I hit Refresh on my browser.

The only time I've seen these two things happen with phpBB is when php is configured with various safe options and the TMP directory for uploads is missing or can't be accessed.

I went to the phpBB support forum and did a search and found this message which may help since the OP is having the same issue I am.

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=317394

Linking directly from my domain works fine. If nothing else I save you a teensy amount of bandwidth since I'm hosting my avatar pic. Hehe :D
 
Top